Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Bëhu gati! Colour Day Festival rikthehet në Shqipëri

Lançimi i bashkëpunimit

Colour Day Festival rikthehet në Shqipëri dhe është gati të transformojë Sheshin Nënë Tereza në një telajo të madhe me njerëz të ngjyrosur. Festivali po bëhet gjithnjë edhe më i madh. Nëse vitin e kaluar ishte fantastik, këtë vit do të jetë edhe më i mrekullueshëm! Ruaj ditën, sepse më 18 Maj do të jetojmë një eksperiencë unike nën tingujt e muzikës dhe efektit të pluhrave shumëngjyrësh.

Për sigurimin e biletave EasyPay sërish gjendet aty pranë jush për t’ju krijuar lehtësi. EasyPay në bashkëpunim me Connext, ruan ekskluzivitetin për shitjen e biletave online për “Colour Day Festival Albania 2019”.

Biletat mund të rezervohen online në faqen http://www.pentagrami.al/colourday/  ku gjeni informacionin mbi çmimin e biletave. Ju mund të merrni biletën tuaj të Colour Day Festival Albania nëpërmjet këtyre opsioneve:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.
  • Të paguani me kartë bankare – Nëse dispononi një kartë Visa/Mastercard/Maestro, mund të paguani direkt nga karta juaj.
  • T’i blini fizikisht pranë çdo pike EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Për të gjetur pikën tuaj më të afërt në https://ticket.easypay.al/map/agents/locations

Bëhuni pjesë e ditës më shumëngjyrëshe të jetës suaj!

 


March 15, 2019
×
en_USEnglish