Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982
+160
Countries
+447,000
Locations

Transfer money worldwide with the lowest rates in the market

Ria Money Transfer është një ndër tre kompanitë më të mëdha në botë për transfertat e parave. Me një historik të gjatë në tregun e remitancave, misioni i Rias është të sjellë më pranë familjen, miqtë dhe biznesin në çdo cep të botës, duke ofruar tarifa të lira që favorizojnë transferimin e parave për këdo. Në vitin 2017, Ria fitoi cmimin “Shërbimi më i mirë për klientin”, akorduar nga Center World Awards, si rrjedhojë e shërbimit të shpejtë, sigurtë e miqësorë.

EasyPay is the official partner of Ria Money Transfer in Albania and the service can be easily found throughout the Albanian territory, at +460 EasyPay Points of Sale/ Agents.

Find an EasyPay - Ria location close to you:

Terms & Conditions

When you choose Ria, you get:

Great rates and lowest fees
Trust and security
Fast transfers worldwide
Over 30 years of experience
Access to 160 countries
A worldwide network of 447,000 locations
×
en_USEnglish