Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Career

Join the first Albanian FinTech

We are ready, what about you?

Po udhëheqim revolucionin digjital financiar në Shqipëri
dhe rajon. Të gjithë ne, bashkë.

Job position
Type
Expires on:
Full Time
14.10.2022
Full Time
11.10.2022
Kohë e plotë
21.09.2022
Full Time
12.08.2022
Full Time
31.07.2022
Kohë e plotë
30.06.2022
Full Time
24.05.2022
Kohë e Pjesshme
24.05.2022
Full Time
24.05.2022
Full Time
05.01.2022
Full Time
20.05.2021
Full Time
16.01.2021
Full Time
24.12.2020
Full Time
14.12.2020
Full Time
12.08.2020
Full Time
17.09.2020

Get to know EasyPay

Behind every achievement, success and product, are the people of the EasyPay team.

Follow us on

×
en_USEnglish