Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

EasyPay and Ria POS

A e dini se EasyPay ka mbi 460 pika
representatives all over Albania?

Find an EasyPay - Ria location close to you:

EasyPay Agents offer

Agent 1
Agent EasyPay Lushnje
Agent 2
Agent EasyPay Tirane
Agent 3
Agent EasyPay Tirane
1
Pagesa për të gjithë portofolin e shërbimeve të platformës EasyPay në një pikë shitje.
2
Worldwide money transfers through Ria Money Transfer, at the lowest rates.
3
Shërbimin e transfertave brenda vendit, EasyTransfer.
4
Top-up service for adding cash to the EasyPay account.

What are the benefits of becoming an EasyPay agent?

1
Rrisni numrin e shërbimeve që i ofroni klientëve tuaj ekzistues dhe shtoni klientë të rinj.
2
Duke marrë komision për çdo pagesë, krijoni më shumë të ardhura për biznesin tuaj.
3
Help promote digital payment technology and serve your customers in real time and with maximum security.
Become an agent

Contact sales@easypay.al
for more information

×
en_USEnglish