Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Blini online në Fzone dhe Ozone

Duke filluar që sot, me EasyPay mund të blini veshje të modës në shërbimin më të ri të blerjeve online në Fzone dhe Ozone.

November 8, 2012
×
en_USEnglish