Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay, “Best Payment Solution Provider Albania 2020”

Global Banking and Finance Review ka shpallur EasyPay si Platformën më të Mirë të Pagesave për Shqipërinë për vitin 2020 (Best Payment Solution Provider Albania 2020). Ky cmim është një vlerësim i rëndësishëm për kompaninë EasyPay, e cila ka spikatur me shërbimet e ofruara në komunitetin global financiar dhe është renditur krahas gjigandëve të kësaj industrie.

 

Global Banking and Finance Review është një media ndërkomëbtare (elektronike dhe e printuar), e cila lexohet nga 200 shtete dhe sjell lajme informuese nga komuniteti finanicar në botë. Vlerësimet  për anëtarët e komunitetit Global Financiar që kjo media jep qysh prej vitit 2011, bazohen në inovacion, zhvillim biznesi, strategji dhe ndryshime të rëndësishme që ata sjellin në tregjet e tyre.

Të nderuar për këtë cmim, të cilin ja dedikojmë stafit të EasyPay për punën e palodhur që zhvillon cdo ditë, jemi të motivuar për të zbatuar më tej me sukses vizionin e kompanisë sonë.

Në këtë link do të gjeni listën e fituesve:

https://www.globalbankingandfinance.com/global-banking-finance-awards-2020-award-winners/

June 11, 2020
×
en_USEnglish