Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay mundesues i blerjes online te biletave te Turtle Fest

Kete vit, per here te pare, EasyPay mundeson biletat online dhe ne pikat tona te shitjen ne Tirane, Durres, Shkoder, Fier, Vlore, Sarande dhe Korce.

Turtle Fest hyn në edicionin e tij të 6-të ne nje nga perlat e jugut te Shqiperise si një histori e konsoliduar suksesi, një realitet artistik dhe kulturor gjithnjë në zhvillim, i cili vit pas viti pasurohet prej entuziazmit dhe sharmit të pjesmarrësve, të cilët janë padiskutim pjesë e familjes së madhe të Breshkës.

Artistët & Dj më në zë të skenës alternative muzikore europiane do ti bashkohen eksperiencës unike 3 ditore plot muzikë dhe dashuri të Turtle Fest e cila edicionin e kaluar numëroi pjesëmarrjen e mbi 4500 adhuruesve të muzikës.

 

19956977_777595485746926_813659753491563276_o

Nepermjet butonit EasyPay, tashme cdo i interesuar mund te bleje nje bilete per te qene ne eventin qe mbledh se bashku te rinj dhe te renja nga Shqiperia dhe me gjere.

July 13, 2017
×
en_USEnglish