Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay mundësues për biletat online të eventit ‘Rruga Drejt Suksesit’

Këtë vit për here të pare, EasyPay mundëson biletat online në platformën www.rrugadrejtsuksesit.com, për seminarin e lidershipit me folësin motivues, Vasil Naci.

Në vijim të eventit të organizuar në Nëntor 2016 dhe pas kërkesave të shumta nga biznese e individë të ndryshëm për vazhdimin e trajnimeve të kësaj natyre, kompania On Time Concept Albania në bashkëpunimin me Agna Leadership Academy organizon më datë 9 Nëntor 2017 eventin “Rruga Drejt Suksesit”, për here të pare këtë vit me biletat online mundësuar nga EasyPay.

October 10, 2017
×
en_USEnglish