Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay pjesëmarrëse në Panairin “Women in Business” në Ambasadën Holandeze

E Marta e 19 Marsit në Ambasadën e Mbretërisë së Holandës në Shqipëri ishte e rezervuar për edicionin e dytë të panairit “Women in Business”.

“Gratë munden”, ishte motoja e këtij panairi nën të cilën dhjetëra sipërmarrëse treguan dhe prezantuan  bizneset e tyre, ku më së shumti mbizotëronin sipërmarrjet  artizanale.

Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin përfaqësuesit e bizneseve të themeluara nga gratë, përfaqësues të OJQ-ve që punojnë me fuqizimin ekonomik të grave, trupat diplomatike në Tiranë, përfaqësuesit e Ministrisë për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Ministrisë së Ekonomisë, Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, si dhe Përfaqësuesit e Medias.

Ky panair nuk shërbeu vetëm si një mundësi reklamimi për këto sipërmarrëse por edhe si një pikënisje ndërveprimi pasi shumë prej tyre ndanë historitë e këtij rrugëtimi sa të bukur aq edhe sfidues.

Një prioritet i këtij panairi ishte edhe promovimi i bizneseve të themeluara nga gratë në nevojë, gratë në zonat rurale, gratë e komunitetit romë dhe egjiptianë etj.

Këtë vit  EasyPay ju bashkua sërish traditës së Ambasadës Hollandeze, duke marrë pjesë në panairin “Women in Business” për herën e dytë radhazi.

Ashtu si në edicionin e parë edhe këtë vit EasyPay ishte pjesë e “Women in Business” ku treguam rrugëtimin e EasyPay dhe lehtësitë që ky portofol elektronik i ofron përditshmërisë së shoqërisë Shqiptare.

Për ne është kënaqësi të jemi pjesë e organizimeve të tilla, ku promovohet dhe mbështetet fryma e grave ne biznes duke qënë se EasyPay përfaqesohet denjësisht nga një grua në biznes, Znj. Linda Shomo, CEO e EasyPay.

March 26, 2019
×
en_USEnglish