Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Forumi i parë i Biznesit SWIFT në Shqipëri

EasyPay, pjesëmarrëse në Forumin e parë të Biznesit SWIFT në Shqipëri. Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me SWIFT Austria dhe CIS organizuan Forumin e parë të Biznesit, Shqipëri 2014, i cili u ndoq nga përfaqësues të Bankës së Shqipërisë, bankave të nivelit të dytë në Shqipëri, Ministrisë së Financave, institucioneve financiare jo-banka, kompanive të shërbimeve etj . Ky forum prezantoi rëndësinë e organizimit të tij për herë të parë në Shqipëri, zhvillimin e sistemeve të pagesave në Shqipëri dhe zgjidhjet që SWIFT ofron për të gjithë partnerët. Qëllimi i forumit ishte të bashkonte komunitetin kombëtar dhe ndërkombëtar nga sistemi bankar, institucionet shtetërore, bankën qendrore, partnerët e teknologjisë dhe koorporatat e telekomunikacionit, për t’i dhënë formë të ardhmes së industrisë shqiptare të pagesave financiare.

September 17, 2014
×
en_USEnglish