Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

“Hapësira e Një Ëndrre” nga Alban Skënderaj, 19 Qershor në Prishtinë

Alban Skenderaj vjen sërish me një koncert madhështor “Hapësira e Një Ëndrre”, këtë herë në Prishtinë – 19 Qershor, Salla 1 Tetori! Biletat mund t’i gjeni online me EasyPay në www.pentagrami.al ose tek pikat EasyPay të autorizuara për bileta: bit.ly/epbileta

Një ënderr që bëhet realitet. Kemi shumë kohe që punojmë për këtë koncert dhe më në fund jemi të lumtur t’ju njoftojmë se më datë 19 qershor “Hapësira e Një Ëndrre” do të fluturojë për në Prishtinë dhe do të aterojë në sallën “1 Tetori“. E mbushur më shumë se kurrë me dashuri, emocion dhe muzikë për të gjithë publikun e Kosovës. Ashtu si në Tiranë edhe në Prishtinë ky koncert do të shoqërohet nga një orkestër e plotë simfonike me orkestrime nga një repertor i konceptuar enkas për këtë event. Në këtë distancë kohore nga koncerti i Tiranës ka patur shumë zhvillime dhe këngë të reja nga unë ndaj ky event do të ketë risi dhe surpriza si në repertor ashtu dhe në bashkëpunime. – Një ftesë e ngrohtë nga Alban Skënderaj.


Nga dita e sotme, EasyPay mundëson për të gjithë fansat dhe të interesuarit, shërbimin e shitjes së biletave online për koncertin e kengëtarit të mirënjohur Alban Skenderaj këtë herë në Prishtinë. EasyPay në bashkëpunim me Connext, ruan ekskluzivitetin për shitjen e biletave online për koncertin e shumëpritur “Hapësira e Një Ëndrre”.

Biletat mund të rezervohen online në faqen www.pentagrami.al  ku ndodhet informacion mbi çmimin e biletave. Në këtë faqe ju mund të zgjidhni platean, vendin se ku dëshironi të qëndroni dhe sa bileta do të blini. Opsionet që ju ofrohen janë tre:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay. www.pentagrami.al
  • Të paguani me kartë Visa/Mastercard – Nëse jeni kartëmbajtës Visa/Mastercard, mund të paguani direkt nga karta juaj.  www.pentagrami.al
  • T’i blini fizikisht pranë çdo pike EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Për të gjetur pikën tuaj më të afërt në https://ticket.easypay.al/map/agents/locations

Për më shumë: https://ticket.easypay.al/

June 2, 2019
×
en_USEnglish