Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Histori Suksesi – Profili i një Agjenti EasyPay, Z.Mirton Jata

Mirton Jata është një nga pikat më të vjetra dhe besnike të EasyPay, është gjithashtu një ndër supermarketet e para që ofroi shërbime në zonën e unazës së re, në Tiranë.


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Teksa flet për historinë e hapjes së biznesit të tij, Mirtoni tregon tregon se:“Ishte viti 2012, kur unë, Mirtoni, kuptova se zona e unazës së re kishte një potencial të padiskutuar zhvillimi. Si njohës i mirë i asaj zone, ku unë dhe vëllezërit e mi banonin prej vitesh, me keqardhje shihnim se si banorët dhe ne gjithashtu, duhet të udhëtonim në zona të tjera të Tiranës për të marrë atë që dëshironim. Menduam të fillonim një biznes për të mbushur këtë hapësirë tregu.
Ishte pikërisht gjatë këtij studimi të tregut momenti që u njoha me EasyPay, e cila ashtu sikurse unë ishte në hapat e saja të para në treg. Në mbi tetë vite tashmë, që kemi një bashkëpunim të frytshëm mes nesh dhe që mundohemi të sjellim pranë konsumatorit vendas shërbimet dhe komoditetin që u mungonte.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jemi krenarë që një ndër pikat EasyPay, si Mirton Jata ka dhënë shembullin e një biznesi që e ka nisur nga hapat e para dhe sot është një ndër pikat më të mira EasyPay ku kryhet një numër i lartë transaksionesh vjetore.

July 14, 2020
×
en_USEnglish