Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Koncerti i parë i Capital T vjen në Sheshin Nënë Tereza më 19 Shtator

Një ftesë e ngrohtë nga reperi  i njohur  Capital T për të gjithë fancat e tij. –“Mbajeni mend këtë datë 19.09.19. Koncerti i parë i karrierës time, i ëndërruar nga unë që në fillimet e mija po bëhet realitet. Dëshira, vullneti, puna e pa lodhur e një prej skuadrave më të mira po bëjnë të mundur që 19.09.19 në Sheshin Nënë Tereza të mbetet gjatë në kujtesën e secilit prej nesh.”

 

 

Nga dita e sotme,  EasyPay mundëson për të gjithë fansat dhe të interesuarit, shërbimin e shitjes së biletave online për koncertin e reperit të mirënjohur Capital T. EasyPay në bashkëpunim me Connext, ruan ekskluzivitetin për shitjen e biletave online për koncertin  artistik.

Biletat mund të rezervohen online në faqen https://ticket.easypay.al/ ku ndodhet informacioni mbi çmimin e biletave. Në këtë faqe ju mund të zgjidhni zonën ku dëshironi të qëndroni dhe sa bileta do të blini.

Ju gjithashtu mund të merrni biletën tuaj për koncertin e Capital T nëpërmjet këtyre opsioneve:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.
  • Të paguani me kartë Visa/Mastercard – Nëse jeni kartëmbajtës Visa/Mastercard, mund të paguani direkt nga karta juaj.
  • T’i blini fizikisht pranë çdo pike EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Për të gjetur pikën tuaj më të afërt në: bit.ly/epbileta

Për më shumë vizitoni: https://ticket.easypay.al/

August 19, 2019
×
en_USEnglish