Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Panairi i Praktikave Profesionale

EasyPay është një nga kompanitë pjesëmarrëse në “Panairin e Praktikave Profesionale”,  zhvilluar në ambjentet e qendrës Protik. Qëllimi i panairit është gjetja e një rruge më të përshtatshme komunikimi midis studentëve e biznesit dhe shkëmbimin e eksperiencave.

April 15, 2015
×
en_USEnglish