Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Pikat EasyPay & Ria

A e dini se EasyPay ka mbi 500 pika
shitjesh në të gjithë vendin?

Gjeni pikën EasyPay-Ria më pranë vendndodhjes suaj:

Një agjent i EasyPay ofron

Agjent 1
Agjent EasyPay Lushnje
Agjent 2
Agjent EasyPay Tirane
Agjent 3
Agjent EasyPay Tirane
1
Pagesa për të gjithë portofolin e shërbimeve të platformës EasyPay në një pikë shitje.
2
Shërbimin e transfertave të parave në të gjithë botën, me tarifat më të lira në treg, nëpërmjet Ria Money Transfer.
3
Shërbimin e transfertave brenda vendit, EasyTransfer.
4
Shërbimin e rimbushjes së llogarisë për klientët EasyPay

Pse duhet të bëheni agjent EasyPay?

1
Rrisni numrin e shërbimeve që i ofroni klientëve tuaj ekzistues dhe shtoni klientë të rinj.
2
Duke marrë komision për çdo pagesë, krijoni më shumë të ardhura për biznesin tuaj.
3
Ndihmoni në promovimin e teknologjisë së pagesave online për t’u shërbyer klientëve tuaj në kohë reale dhe me siguri maksimale.
Bëhu Agjent

Kontaktoni sales@easypay.al
për më shumë informacion

×
sqShqip