Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Rage of the Rampage, festivali i parë i muzikës elektronike në Shqipëri

Rage of the Rampage, festivali i parë i muzikës elektronike në Shqipëri, vjen në datën 20 Dhjetor, në Parkun Olimpik, Tiranë.

Artistë të mirënjohur do të na bashkohen nga Gjermania, Spanja, Austria, Maqedonia, Kosova e Shqipëria, artistë të cilët kanë performuar në skenat e Tomorrowland dhe Untold Festival krah emrave të suksesshëm si Martin Garrix, Tiësto, etj.

Njihuni me line up-in e plotë:
Blinders | Galoski | Daniel Rosty | 2FREAKZ | Jordi Sans | Ampov | CryJaxx | ERØSxNANI | Dj Caboo

Nga dita e sotme, EasyPay mundëson për të gjithë fansat dhe të interesuarit, shërbimin e shitjes së biletave online për koncertin “Rage of the Rampage“. EasyPay në bashkëpunim me Connext, ruan ekskluzivitetin për shitjen e biletave online në Shqipëri.

Bëhuni pjesë e një mbrëmjeje unike Rage of the Rampageduke blerë biletën tuaj tani nëpërmjet një prej opsioneve të më poshtme, ku  gjithashtu do të gjeni informacion mbi çmimin e biletave:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay. ticket.easypay.al
  • Të paguani me kartë Visa/Mastercard – Nëse jeni kartëmbajtës Visa/Mastercard, mund të paguani direkt nga karta juaj.  ticket.easypay.al
  • T’i blini fizikisht pranë çdo pike EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Për të gjetur pikën tuaj më të afërt në bit.ly/epbileta

Për më shumë vizitoni: ticket.easypay.al

November 20, 2019
×
en_USEnglish