Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Shërbimi më ri tek Agjentët EasyPay – Digicom, Abonime Interneti

Digicom sjell në treg  teknologjinë  më të fundit që i vjen në ndihmë bizneseve dhe familjeve  duke i ofruar më shumë qëndrueshmeri dhe cilësi shërbimit të internetit si dhe sherbimeve të komunikimit me fibër optike.

EasyPay në bashkëpunim me Digicom, ofron për të gjithë abonentët pagesën e internetit. Shërbimi ofrohet pa asnjë komision, në çdo pikë EasyPay në të gjithë Shqipërinë.

Së shpejti shërbimi do të ofrohet për klientët e regjistruar, si në web ashtu edhe në aplikacionin EasyPay.

 

 

October 25, 2018
×
en_USEnglish