Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Startup Grind Tirana në EasyPay

EasyPay në bashkepunim me Startup Grind Tirana  organizoi  takimin me psikologen, gazetaren dhe motivational speaker Mirela Sula. E mirënjohur jo vetëm në Shqipëri, por edhe jashtë kufijëve, së fundmi një ndër personat me më shumë Influencë edhe në Britaninë e Madhe, ku edhe zhvillon aktivitetin e saj si Businesswoman dhe Ceo i Migrant Woman Magazine. Të ftuar ishin kryesisht femra të suksesshme në karrierë, por nuk mungonin edhe meshkujt si dhe personazhe të spikatur të shoqerisë civile. Fjalimi frymëzues i Mirelës u mbyll  edhe me pyetje nga të ftuarit.

21

April 14, 2017
×
en_USEnglish