Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Startup Live Tirana #7, mbështetur nga EasyPay

Startup Live u zhvillua gjatë fundjavës 18 deri 20 Maj 2018. Si kompania më inovatore në metodat e pagesave në Shqipëri, EasyPay mbështeti dhe sponsorizoi sërish këtë event që organizohej nga Startup Live Tirana.

Aktiviteti u zhvillua me fokus, prezantimin e projekteve dhe zbulimin e talenteve të reja në fushën e teknologjisë së informacionit, programim, manaxhim etj.

Vizioni i ketij eventi është të krijojë një komunitet global të mendjeve sipërmarrëse dhe influencuesve të fillimit për të mbështetur njëri-tjetrin dhe të rriten sëbashku.

Mentorët e një niveli të lartë me eksperiencë të provuar në fillimin e aktiviteteve udhëhoqën me këshilla të dorës së parë për mënyrën e krijimit të një biznesi të suksesshëm.

Këtë herë EasyPay mori pjesë me dy nga përfaqësuesit e saj: Ardit Mero (Vice Director| Easypay) dhe Lisandër Cuedari (Head of IT | Easypay) në rolin e mentorëve. Ata u kujdesën në drejtimin e qartë edhe të duhur lidhur me secilën prej grupeve të start-upeve.

Qëllimi i tyre kryesor ishte përciellja e këshillave lidhur me maksimizimin e vlerës së idesë teknikisht dhe komercializimin e saj në tregje përtej kufijve të vendit.

*Nga Megi Milo

May 21, 2018
×
en_USEnglish