Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Të blesh me një klik

Revista Monitor: Artikulli “Të blesh me një klik”, EasyPay risi për tregun shqiptar.

Revista e përjavshme Monitor në një nga artikujt e saj “Të blesh me një klik” ka përshkruar EasyPay si një risi në tregun shqiptar. Në këtë artikull përshkruhet jo vetëm mënyra e pagesave online çka EasyPay e ofron këtë shërbim, por edhe pagesat me celular. Kjo e fundit (pagesat me celular) është një lloj teknologjie ku u jep mundësi të gjithëve të kryejnë blerjet e tyre jo vetëm online, po kudo që ndodhen. Kjo teknologji I jep EasyPay mundësi të penetrojë në tregun shqiptar. EasyPay është një platformë që bën të mundur dhe pagesat me celularë direkt nga llogaria bankare e klientit nëse bankat bëjnë të mundur këtë lloj integrimi. Për momentin ky shërbim nuk ofrohet nga bankat pasi kërkohen investime teknologjike shtesë në këtë fushë.

Revista Monitor ndër të tjera ka shtuar se kompania EasyPay do të integrojë edhe shitjen e biletave online të kinemave si një nga risitë më të reja në Shqipëri. (Për më tepër lexoni Revistën Monitor të datës 26 Dhjetor 2011).

December 26, 2011
×
en_USEnglish