Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Turtle Fest 7,viti i dytë rradhasi i bashkëpunimit midis Turtle Fest dhe EasyPay

Post Event

Turtle Fest 7 u zhvillua fundjavën e parë të muajit korrik, konkretisht në datat 6, 7 dhe 8 të tij. Ky event solli muzikën më të mirë lokale dhe ndërkombëtare në bregdetin e pakrahasueshëm të Shqipërisë.

Artistët & Dj më në zë të skenës alternative muzikore europiane ju bashkuan eksperiencës unike 3 ditore plot muzikë dhe dashuri të Turtle Fest e cila numëroi pjesëmarrjen e mbi 4500 adhuruesve të muzikës.

Skuadra EasyPay ishte prezente gjatë datave të festivalit në hyrje të Turtle Fest, ku u krye konvertimi i biletave elektronike në byrzylykët që siguronin aksesin në festival. Të gjithë personat që kishin blerë biletat me EasyPay, patën mundësinë të shikonin se si funksion skanimi i biletave të shitura me kodin QR nga aplikacioni EasyPay, një risi për tregun e biletave në Shqipëri.

Festivale të tilla rinore ndihmojnë gjithmonë në përqafimin e teknologjisë nga te rinjtë të cila janë po ata të parët që preferojnë dhe mbështesin këto zhvillime me impact të drejtpërdrejtë në lehtësimin e jetësës së tyre.

 

June 28, 2018
×
en_USEnglish