Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay mbështet edicionin e shtatë të Konferencës Infocom Albania!

24-25 Maj 2016

EasyPay mbështet edicionin e shtatë të Konferencës Infocom Albania, zhvilluar në ambjentet e Tirana International Hotel.

Në konferencën e 7-të InfoCom Albania me temë “Shaping the digital Future” u prezantuan ndryshimet që po pëson tregu botëror, europian dhe ai shqiptar si pasojë e zhvillimeve teknologjike, dhe se si Revolucioni i katërt industrial po ndyshon shoqërinë në mënyrën e të menduarit, të jetuarit dhe të veprimtarisë prodhuese.

 

May 25, 2016
×
en_USEnglish