Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay mbështet edicionin e shtatë të Konferencës Infocom Albania!

24-25 Maj 2016

EasyPay mbështet edicionin e shtatë të Konferencës Infocom Albania, zhvilluar në ambjentet e Tirana International Hotel.

Në konferencën e 7-të InfoCom Albania me temë “Shaping the digital Future” u prezantuan ndryshimet që po pëson tregu botëror, europian dhe ai shqiptar si pasojë e zhvillimeve teknologjike, dhe se si Revolucioni i katërt industrial po ndyshon shoqërinë në mënyrën e të menduarit, të jetuarit dhe të veprimtarisë prodhuese.

 

25 Maj, 2016
×
sqShqip