Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Eagle Mobile i bashkohet komunitetit EasyPay!

3 Qershor 2016

Shërbimi i telefonisë celulare është bërë tashmë pjesë e pazëvendësueshme e jetës sonë si përdorues. Kjo pjesë e rëndësishme e telekomunikacionit modern është vazhdimisht në zhvillim, transformim dhe në kërkim të më të mirës. EasyPay, shton si shërbim për klientët edhe një nga operatorët e telefonisë celulare në Shqipëri, Eagle Mobile.

Nëpërmjet këtij shërbimi EasyPay ofron rimbushjen e numrave Eagle dhe aktivizimin e ofertave. Së shpejti do mundësojmë edhe pagesën faturave për numrat me kontratë.

June 3, 2016
×
en_USEnglish