Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Eagle Mobile i bashkohet komunitetit EasyPay!

3 Qershor 2016

Shërbimi i telefonisë celulare është bërë tashmë pjesë e pazëvendësueshme e jetës sonë si përdorues. Kjo pjesë e rëndësishme e telekomunikacionit modern është vazhdimisht në zhvillim, transformim dhe në kërkim të më të mirës. EasyPay, shton si shërbim për klientët edhe një nga operatorët e telefonisë celulare në Shqipëri, Eagle Mobile.

Nëpërmjet këtij shërbimi EasyPay ofron rimbushjen e numrave Eagle dhe aktivizimin e ofertave. Së shpejti do mundësojmë edhe pagesën faturave për numrat me kontratë.

3 Qershor, 2016
×
sqShqip