Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Pagesat ALBtelecom

ALBtelecom bëhet pjesë e partnerëve tanë të ngushtë. Tani të gjithë klientët mund të paguajnë nëpërmjet EasyPay të gjitha shërbimet që ALBtelecom ofron:  TV, Telefon Fiks dhe Internet.

Shërbimi mundësohet në pikat e shitjeve EasyPay që ndodhen në të gjithë Shqipërinë.

Së shpejti shërbimi do të mundësohet edhe në aplikacion për të gjithë klientet tanë.

November 11, 2016
×
en_USEnglish