Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Pagesat ALBtelecom

ALBtelecom bëhet pjesë e partnerëve tanë të ngushtë. Tani të gjithë klientët mund të paguajnë nëpërmjet EasyPay të gjitha shërbimet që ALBtelecom ofron:  TV, Telefon Fiks dhe Internet.

Shërbimi mundësohet në pikat e shitjeve EasyPay që ndodhen në të gjithë Shqipërinë.

Së shpejti shërbimi do të mundësohet edhe në aplikacion për të gjithë klientet tanë.

11 Nëntor, 2016
×
sqShqip