Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

ARTI I KOMUNIKIMIT DHE SUPERFORMULA – 25 Janar, në Prishtinë

Bëhuni pjesë e ARTI I KOMUNIKIMIT DHE SUPERFORMULA dhe përjetoni një ekperiencë unike në këtë trajnim praktik dhe super përfitues me ekspertët e të folurit në publik (Arjeta Dhima, Eglent Bici dhe Adrian Hoxha).

Ventrilokuistja e parë shqiptare Arjeta Dhima sëbashku me Eglent Bici (Founder/CEO at MEI Realty, Real Estate Broker, Success Coach/ Trainer) dhe Adrian Hoxha (Changemaker and Entrepreneur) sjellin këtë event trajnues ARTI I KOMUNIKIMIT DHE SUPERFORMULA.

 ARTI I KOMUNIKIMIT DHE SUPERFORMULA  do të organizohet më datë  25 Janar 2020 nga ora 9:00-18:00 tek hotel Swiss Diamond Hotel, në Prishtinë.

“Disa njerëz ëndërrojnë për suksesin, ndërsa të tjerët ngrihen çdo mëngjes për ta bërë atë realitet.”- Wayne Huizenga

Bëhuni pjesë tani e ARTI I KOMUNIKIMIT DHE SUPERFORMULA duke u regjistruar direkt online me EasyPay nëpërmjet opsioneve të më poshtme:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay: easypay.al
  1. Nëse nuk jeni të regjistruar, mund ta bëni këtë duke shkarkuar falas aplikacionin EasyPay në telefonin tuaj (qoftë Android, IOS, Windows) ose duke aksesuar website-in e tone, www.easypay.al.
  2. Keni krijuar kështu një portofol tuajin elektronik të cilin mund ta kreditoni me mënyrat që ju paraqiten nga aplikacioni (nëpërmjet kartës suaj të kreditit apo debitit, nëpërmjet llogarisë tuaj bankare ose me para cash në një nga pikat EasyPay që i gjeni gjithashtu tek aplikacioni apo website i EasyPay). Këtë portofol online do mund ta përdorni më pas për pagesën e blerjes tuaj (në këtë rast biletë) tek ticket.easypay.al. Në momentin e pagesës do t’ju duhet vetëm të vendosni username dhe password të llogarisë tuaj EasyPay.
  • Të paguani me kartë Visa/Mastercard – Nëse jeni kartëmbajtës Visa/Mastercard, mund të paguani direkt nga karta juaj. easypay.al

Për më shumë vizitoni: ticket.easypay.al

January 14, 2020
×
en_USEnglish