Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Bashkëpunimi më i ri për të gjithë studentët aktivë, AIESEC – EasyPay

AIESEC është një organizatë joqeveritare jo-fitimprurëse në statusin konsultativ me Këshillin Ekonomik dhe Social të Kombeve të Bashkuara (ECOSOC), i lidhur me Partinë e OKB-së, anëtar i ICMYO, dhe është i njohur nga UNESCO.

AIESEC është gjithashtu organizata më e madhe rinore në botë, e cila synon të arrijë paqe dhe zhvillim të potencialit njerëzor duke nxitur aftësitë e lidershipit te të rinjtë, përmes eksperiencave praktike në mjedise sfiduese.

E pranishme në mbi 126 shtete, AIESEC mundëson një rrjet shkëmbimi kulturor në formën e eksperiencave vullnetare dhe internshipeve profesionale.

AIESEC u shtri në Shqipëri pesë vite më parë dhe gjatë kësaj kohe ka punuar për të zhvilluar shoqërinë dhe ndikuar në rininë shqiptare përmes programeve dhe eventeve të ndryshme.

Bashkëpunimi  AIESEC- EasyPay  do të sjellë një risi në lehtësimin e pagesave për pjesëmarrësit e eventeve të ndryshme që organizohen vazhdimisht prej tyre.

Aktualisht EasyPay po mundëson pagesën e online nëpërmjet butonit EasyPay për të gjithë studentët e AIESEC të cilët do jenë pjesëmarrës në konferencën e rradhës FallCo 2018.

October 23, 2018
×
en_USEnglish