Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Capital Invest viziton EasyPay

https://www.facebook.com/easypay.al/photos/a.193764200715248.43930.169718156453186/1360080094083647/?type=3&permPage=1

 

Në 22 Maj patëm disa vizitorë, miq të mirë në zyrat e reja të EasyPay.

Capital Invest Sh.p.k, institucioni financiar që operon prej disa vitesh në Kosovë ofron shërbime si: pagesa, transferta parash e këmbime valutore. Po ashtu si EasyPay, edhe Capital Invest është partner i RIA financial.

Ria Money Transfer është një nga kompanitë lider në tregun ndërkombëtar të transfertave të parave, me shtrirje në mbi 150 shtete e 320.000 lokacione.  Në Shqipëri, Kosovë dhe rajon Ria Money Transfer operon me komisionet më të ulëta!

 

 

EasyPay Ria Vector

May 22, 2017
×
en_USEnglish