Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Capital Invest viziton EasyPay

https://www.facebook.com/easypay.al/photos/a.193764200715248.43930.169718156453186/1360080094083647/?type=3&permPage=1

 

Në 22 Maj patëm disa vizitorë, miq të mirë në zyrat e reja të EasyPay.

Capital Invest Sh.p.k, institucioni financiar që operon prej disa vitesh në Kosovë ofron shërbime si: pagesa, transferta parash e këmbime valutore. Po ashtu si EasyPay, edhe Capital Invest është partner i RIA financial.

Ria Money Transfer është një nga kompanitë lider në tregun ndërkombëtar të transfertave të parave, me shtrirje në mbi 150 shtete e 320.000 lokacione.  Në Shqipëri, Kosovë dhe rajon Ria Money Transfer operon me komisionet më të ulëta!

 

 

EasyPay Ria Vector

22 Maj, 2017
×
sqShqip