Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

CEO e EasyPay, Linda Shomo pjesë e panelit në CEO Forum organizuar nga PWC

Mbrëmë kishim kënaqësinë të përfaqësoheshim nga Znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në CEO Forum organizuar nga PWC, krahas në panel me CEO të institucioneve të rëndësishme në Shqipëri si BKT, Shell, R&T dhe Z. Eduard Shalsi, Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes.

Vitin e kaluar, sondazhi zbuloi një optimizëm rekord të CEO Forum. Këtë vit, drejtuesit kryesorë treguan histori të ndryshme që lidheshin me konfliktet e tregtisë, turbullira politike dhe ngadalësimi i parashikuar në rritjen ekonomike globale kanë rritur pasigurinë dhe ulur besimin në perspektivat e të ardhurave.

 

April 18, 2019
×
en_USEnglish