Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

CEO e EasyPay, Linda Shomo pjesë e panelit në CEO Forum organizuar nga PWC

Mbrëmë kishim kënaqësinë të përfaqësoheshim nga Znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në CEO Forum organizuar nga PWC, krahas në panel me CEO të institucioneve të rëndësishme në Shqipëri si BKT, Shell, R&T dhe Z. Eduard Shalsi, Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes.

Vitin e kaluar, sondazhi zbuloi një optimizëm rekord të CEO Forum. Këtë vit, drejtuesit kryesorë treguan histori të ndryshme që lidheshin me konfliktet e tregtisë, turbullira politike dhe ngadalësimi i parashikuar në rritjen ekonomike globale kanë rritur pasigurinë dhe ulur besimin në perspektivat e të ardhurave.

 

18 Prill, 2019
×
sqShqip