Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Çertifikimet ISO

E reja më e fundit rreth EasyPay është se ka marrë 2 certifikime ISO standards:

  • ISO 27001 që ka lidhje me Information Security Management (data security)
  • ISO 20000 që ka lidhje me Service Management Systems

Të dyja këto standarte janë shumë të rëndësishme për llojin e aktivitetit që EasyPay ofron dhe shumë pak kompani i kanë në Shqipëri, por që në botë tashmë janë një domosdoshmëri.

EasyPay-broschure-2

April 15, 2017
×
en_USEnglish