Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Çertifikimet ISO

E reja më e fundit rreth EasyPay është se ka marrë 2 certifikime ISO standards:

  • ISO 27001 që ka lidhje me Information Security Management (data security)
  • ISO 20000 që ka lidhje me Service Management Systems

Të dyja këto standarte janë shumë të rëndësishme për llojin e aktivitetit që EasyPay ofron dhe shumë pak kompani i kanë në Shqipëri, por që në botë tashmë janë një domosdoshmëri.

EasyPay-broschure-2

15 Prill, 2017
×
sqShqip