Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

E RE: Pagesat e faturave të Ujësjellës Kanalizime Elbasan me EasyPay

Rrjetit të ujësjellësave në Shqipëri që bashkëpunojnë me EasyPay i bashkohet Elbasani! Nga dita e sotme EasyPay ofron shërbimin e pagesës së faturave të Ujësjellës Kanalizime Elbasan.

Të gjithë qytetarët në Elbasan tashmë kanë mundësinë të paguajnë faturat e ujit direkt nga aplikacioni EasyPay.

Gjithashtu ata kanë mundësinë, që faturat e Ujësjellës Kanalizime Elbasan t’i paguajnë dhe pranë pikave tona të cilat ndodhen në të gjithë vendin.

Nuk ka më nevojë të prisni në rradhë! Pagesat mund t’i kryeni shpejtë dhe lehtë.

October 17, 2019
×
en_USEnglish