Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

E RE: Pagesat e faturave të Ujësjellës Kanalizime Elbasan me EasyPay

Rrjetit të ujësjellësave në Shqipëri që bashkëpunojnë me EasyPay i bashkohet Elbasani! Nga dita e sotme EasyPay ofron shërbimin e pagesës së faturave të Ujësjellës Kanalizime Elbasan.

Të gjithë qytetarët në Elbasan tashmë kanë mundësinë të paguajnë faturat e ujit direkt nga aplikacioni EasyPay.

Gjithashtu ata kanë mundësinë, që faturat e Ujësjellës Kanalizime Elbasan t’i paguajnë dhe pranë pikave tona të cilat ndodhen në të gjithë vendin.

Nuk ka më nevojë të prisni në rradhë! Pagesat mund t’i kryeni shpejtë dhe lehtë.

17 Tetor, 2019
×
sqShqip