Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay 2 vjet

EasyPay feston 2-vjetorin e krijimit të saj si kompania më inovatore në shërbimin e pagesave në Shqipëri. Në dy vjet EasyPay ka arritur të krijojë një gamë të gjerë shërbimesh dhe një numër akoma më të madh klientësh që rriten çdo ditë.

September 12, 2012
×
en_USEnglish