Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay 2 vjet

EasyPay feston 2-vjetorin e krijimit të saj si kompania më inovatore në shërbimin e pagesave në Shqipëri. Në dy vjet EasyPay ka arritur të krijojë një gamë të gjerë shërbimesh dhe një numër akoma më të madh klientësh që rriten çdo ditë.

12 Shtator, 2012
×
sqShqip