Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay, pjesëmarrës në eventin në Irlandë: “Të bësh biznes me vendet e Ballkanit Perëndimor”

USAID në bashkëpunim me AITA dhe Dhomën e Tregtisë Dublin organizuan aktivitetin: “Të bësh biznes me vendet e Ballkanit Perëndimor”, konferencë për IT dhe mundësi takimi midis bizneseve. Ky aktivitet u zhvillua në datë 6 Tetor 2016 në Dublin, Irlandë. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte promovimi i lidhjeve të biznesit midis Irlandës dhe Ballkanit Perëndimor, si dhe mundësitë për bashkëpunim në sektorin e IT.

Më shumë se 50 kompani irlandeze dhe të Irlandës së Veriut, dhe 40 kompani të Ballkanit Perëndimor, ishin pjesëmarrëse në aktivitet, dhe më shumë se 100 takime midis bizneseve u realizuan gjatë gjithë ditës. Europa Juglindore si një nga rajonet më dinamike dhe premtuese të teknologjisë së informacionit në botë, ishte një nga temat e prezantuara gjatë eventit.

October 6, 2016
×
en_USEnglish