Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay në Forumin e Kartave 2018

Forumi i Kartave 2018: “Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese”

 

Gjatë Forumit të Kartave 2018, e organizuar nga AAB, u diskutuan temat më të rëndësishme të momentit në sektorin financiar globalisht: Digjitalizimi, E-commerce, pagesat elektronike, bashkëpunimi me Fintechs etj. Ishte kënaqësi të shohësh në të njëjtin panel, përfaqësues nga Visa, MasterCard së bashku me EasyPay!

Pjesë e rëndësishme e eventit ishin edhe folësit në forum. Ata ishin përfaqësues të institucioneve publike, autoritetit mbikëqyrës, bankave tregtare në Shqipëri, të Visa dhe MasterCard, përfaqësues të shoqatave të ndryshme, shoqërive lokale e ndërkombëtare që ofrojnë shërbime në këtë fushë, etj.

EasyPay, gjithashtu nuk mund të mungonte si kompani ne këtë event sinjifikues. Ajo u përfaqësua nga CEO, Znj. Linda Shomo, e cila tregoi për suksesin që kompania ka arritur që prej krijimit të saj, rolin e saj në sektorin financiar dhe sfidat që e shoqërojnë cdo ditë në ecurinë e saj lidhur me pagesat elektronike të cilat i ofrojnë lehtë e sigurt.

 

 

Pjesëmarrës dhe folës të rendësishëm ishin:

 • Albana Shkurta
  Zëvendësministër
  Ministria e Financave dhe Ekonomisë
 • Vasilika Vjero 
  Drejtor i Përgjithshëm
  Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve
 • Elisabeta Gjoni 
  Zëvëndësguvernatori i Parë i Bankës së Shqipërisë
  Kryetare e Komitetit Kombëtar të Pagesave
 • Vasilis Panagiotidis 
  Drejtor
  Shoqata Greke e Bankave
 • Zak Topuzi 
  Kryetar i Shoqatës së Turizmit
 • Linda Shomo 
  CEO & Themeluese
  EasyPay
 • Eltion Koci
  Menaxher i Thesarit
  Grupi Balfin
 • Dritan Mollanji 
  Këshilltar
  PayLink
 • Fatih Karli
  Drejtor i Grupit të Bankingut Individual
  Banka Kombëtare Tregtare

Moderatorë:

 • Spiro Brumbulli
  Sekretari i Përgjithshëm
  Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB)
 • Nevila Kovaci
  Kryetare e Komitetit të Kartave
  AAB
May 10, 2018
×
en_USEnglish