Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay në Forumin e Kartave 2018

Forumi i Kartave 2018: “Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese”

 

Gjatë Forumit të Kartave 2018, e organizuar nga AAB, u diskutuan temat më të rëndësishme të momentit në sektorin financiar globalisht: Digjitalizimi, E-commerce, pagesat elektronike, bashkëpunimi me Fintechs etj. Ishte kënaqësi të shohësh në të njëjtin panel, përfaqësues nga Visa, MasterCard së bashku me EasyPay!

Pjesë e rëndësishme e eventit ishin edhe folësit në forum. Ata ishin përfaqësues të institucioneve publike, autoritetit mbikëqyrës, bankave tregtare në Shqipëri, të Visa dhe MasterCard, përfaqësues të shoqatave të ndryshme, shoqërive lokale e ndërkombëtare që ofrojnë shërbime në këtë fushë, etj.

EasyPay, gjithashtu nuk mund të mungonte si kompani ne këtë event sinjifikues. Ajo u përfaqësua nga CEO, Znj. Linda Shomo, e cila tregoi për suksesin që kompania ka arritur që prej krijimit të saj, rolin e saj në sektorin financiar dhe sfidat që e shoqërojnë cdo ditë në ecurinë e saj lidhur me pagesat elektronike të cilat i ofrojnë lehtë e sigurt.

 

 

Pjesëmarrës dhe folës të rendësishëm ishin:

 • Albana Shkurta
  Zëvendësministër
  Ministria e Financave dhe Ekonomisë
 • Vasilika Vjero 
  Drejtor i Përgjithshëm
  Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve
 • Elisabeta Gjoni 
  Zëvëndësguvernatori i Parë i Bankës së Shqipërisë
  Kryetare e Komitetit Kombëtar të Pagesave
 • Vasilis Panagiotidis 
  Drejtor
  Shoqata Greke e Bankave
 • Zak Topuzi 
  Kryetar i Shoqatës së Turizmit
 • Linda Shomo 
  CEO & Themeluese
  EasyPay
 • Eltion Koci
  Menaxher i Thesarit
  Grupi Balfin
 • Dritan Mollanji 
  Këshilltar
  PayLink
 • Fatih Karli
  Drejtor i Grupit të Bankingut Individual
  Banka Kombëtare Tregtare

Moderatorë:

 • Spiro Brumbulli
  Sekretari i Përgjithshëm
  Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB)
 • Nevila Kovaci
  Kryetare e Komitetit të Kartave
  AAB
10 Maj, 2018
×
sqShqip