Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay kompania e parë Shqiptare në European FinTech Awards 2017!

EasyPay bëhet kompania e parë Shqiptare që nominohet në European FinTech Awards 2017!

^2BF9613106B7557750D1014B20A128B102F67FF2CDA64B99CB^pimgpsh_fullsize_distr

European FinTech Awards është një event i përvitshëm ndërkombëtar që vlerëson të gjitha institucionet më të mira financiare teknologjike (FinTech) në Europë.

Kompanitë nominohen nga përdorues dhe eskpertë të fushës, duke e bërë keshtu procesin e selektimit dhe nominimit sa më të drejtë e profesional.

EasyPay do të përfaqësojë Shqipërinë në kategorinë e ‘financial inclusion’ apo gjithëpëfshirjes financiare që është një objektivat e zhvillimit të mijëvjecarit, sidomos në tregjet në zhvillim si Shqipëria ku rreth 60% e popullsisë nuk kanë akses në shërbimet bankare.
Nderkohë që procesi i votimit online do të vazhdojë deri në 15 gusht, një panel profesionistësh do të vlersojë të gjithë të nominuarit.

Ndiqni linkun: bit.ly/VotoEasyPay për të votuar EasyPay dhe për të përfaqësuar Shqipërinë së bashku ashtu sic duhet! Bashkë mund t’ja dalim!

 

 

 

 

 

July 25, 2017
×
en_USEnglish