Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay kompania e parë Shqiptare në European FinTech Awards 2017!

EasyPay bëhet kompania e parë Shqiptare që nominohet në European FinTech Awards 2017!

^2BF9613106B7557750D1014B20A128B102F67FF2CDA64B99CB^pimgpsh_fullsize_distr

European FinTech Awards është një event i përvitshëm ndërkombëtar që vlerëson të gjitha institucionet më të mira financiare teknologjike (FinTech) në Europë.

Kompanitë nominohen nga përdorues dhe eskpertë të fushës, duke e bërë keshtu procesin e selektimit dhe nominimit sa më të drejtë e profesional.

EasyPay do të përfaqësojë Shqipërinë në kategorinë e ‘financial inclusion’ apo gjithëpëfshirjes financiare që është një objektivat e zhvillimit të mijëvjecarit, sidomos në tregjet në zhvillim si Shqipëria ku rreth 60% e popullsisë nuk kanë akses në shërbimet bankare.
Nderkohë që procesi i votimit online do të vazhdojë deri në 15 gusht, një panel profesionistësh do të vlersojë të gjithë të nominuarit.

Ndiqni linkun: bit.ly/VotoEasyPay për të votuar EasyPay dhe për të përfaqësuar Shqipërinë së bashku ashtu sic duhet! Bashkë mund t’ja dalim!

 

 

 

 

 

25 Korrik, 2017
×
sqShqip