Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Easypay mbështet edicionin e tretë të Microsoft Imagine Cup Albania

Zj. Lindita Shomo, drejtoresha ekzekutive e Easypay përshëndeti me fjalën e saj Edicionin e Tretë të konkursit Imagine Cup Albania 2014, i organizuar nga Microsoft Albania, nën  kujdesin e Ministrit të Shtetit për Inovacion  dhe Administratën  Publike, Ministrit të  Arsimit dhe Sporteve si dhe me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri.
Kompania Easypay ka qene nder kompanite e para qe ka mbeshtetur kete lloj eventi kaq promovues per talentet shqiptare ne fushen e ICT-se, qe ne vitin e pare te organizimit.
Ne edicionin e vjetshem te Imagine Cup Albania 2013, Easypay jo vetem ishte sponsor i eventit por nderkohe punesoi tere skuadren fituese te ketij edicioni
Ky eshte nje shembull qe tregon se Easypay promovon inovacionin ne Shqiperi dhe nxit punesimin e te rinjve, te dyja keto prioritete aktuale te qeverise shqiptare.
Gjithashtu eventin e pershendeti dhe perfaqsuesi i skuadres fituese te Imagine Cup 2013, Z. Endrit Ali, tashme staff i Easypay, i cili synoi te motivonte pjesemarresit e edicionit aktual qe te japin maksimumin e tyre ne fushen e ICT-se dhe ne zhvillimin e inovacionit ne Shqiperi.
ImagineCup2014
March 21, 2014
×
en_USEnglish