Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay njofton per hapjen e nje vendi te ri pune per Agjent Shitjeje.

logo_easypay_hq

 

Njoftim

EasyPay njofton per hapjen e nje vendi te ri pune per Agjent Shitjeje prane kompanise tone.

Me poshte jane kerkesat dhe procedurat kryesore per kete pozicion:

Arsimi: I larte

Eksperienca: Minimumi 1 vit pune ne pozicione te ngjashme.

Detyrat kryesore:

  • Te Identifikoje  agjentet potencial per kompanie, dhe ndjeke kerkesat per hapje te pikave te reja.
  • Te ndjeke problematikat e punes se perditshem te agjenteve dhe zgjidhjen e shpejte te problemeve te tyre.
  • Te njohe situaten dhe rrjetin e agjenteve te kompetitoreve qe tregtojne te njejtat produkte.
  • Sugjeron shtimin e produkteve te reja apo menyra te reja per shitjen e produkteve ekzistuese.
  • Kryen procesin e mbledhjes se te gjithe dokumentacionit te nevojshem

Kualifikime:

  • Aftësi të mira komunikimi si dhe aftësitë e mira për të punuar në group dhe ne terren ne pikat e shitjeve.
  • Përgjegjshmëri, mirësjellje  dhe kujdes gjatë punës dhe kontakteve me kolegët, bashkëpunëtorët dhe klientet.

 

Dokumentacioni paraprak: 

CV, Kopje te Certifikatave, Diplomave te kualifikimeve te ndryshme duhet te dergohen me email ne adresen: info@easypay.al.  Do te lajmerohen per interviste vetem kandidatet qe do te perzgjidhen te cileve mund tu kerkohet dokumentacion shtese.

 

July 15, 2017
×
en_USEnglish