Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay njofton per hapjen e nje vendi te ri pune per Agjent Shitjeje.

logo_easypay_hq

 

Njoftim

EasyPay njofton per hapjen e nje vendi te ri pune per Agjent Shitjeje prane kompanise tone.

Me poshte jane kerkesat dhe procedurat kryesore per kete pozicion:

Arsimi: I larte

Eksperienca: Minimumi 1 vit pune ne pozicione te ngjashme.

Detyrat kryesore:

  • Te Identifikoje  agjentet potencial per kompanie, dhe ndjeke kerkesat per hapje te pikave te reja.
  • Te ndjeke problematikat e punes se perditshem te agjenteve dhe zgjidhjen e shpejte te problemeve te tyre.
  • Te njohe situaten dhe rrjetin e agjenteve te kompetitoreve qe tregtojne te njejtat produkte.
  • Sugjeron shtimin e produkteve te reja apo menyra te reja per shitjen e produkteve ekzistuese.
  • Kryen procesin e mbledhjes se te gjithe dokumentacionit te nevojshem

Kualifikime:

  • Aftësi të mira komunikimi si dhe aftësitë e mira për të punuar në group dhe ne terren ne pikat e shitjeve.
  • Përgjegjshmëri, mirësjellje  dhe kujdes gjatë punës dhe kontakteve me kolegët, bashkëpunëtorët dhe klientet.

 

Dokumentacioni paraprak: 

CV, Kopje te Certifikatave, Diplomave te kualifikimeve te ndryshme duhet te dergohen me email ne adresen: info@easypay.al.  Do te lajmerohen per interviste vetem kandidatet qe do te perzgjidhen te cileve mund tu kerkohet dokumentacion shtese.

 

15 Korrik, 2017
×
sqShqip