Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay pjesë e projektit Fuqizimi i Grave Kundër Covid

EasyPay është i lumtur që dha kontributin e saj nëpërmjet bashkëpunimit me Organizatën Ndërkombëtare të Punës në zbatim të projektit EWAC (Fuqizimi i Grave Kundër Covid-19) me një rëndësi dhe sensibilitet të vecantë, duke mundësuar shpërndarjen e suportit financiar për një listë të përzgjedhur me gra shqiptare nga Sektori i Fasonerisë, të cilat si pasojë e situatës së pandemisë Covid – 19 kanë mbetur të papuna.

 

Duke konsideruar faktin se në vendin tonë përqindja e tregut me pak ose aspak akses në shërbimet bankare është e lartë, për EasyPay ishte një kënaqësi të mundësojë një eksperiencë të thjeshtë për transferimin në kohë reale të fondeve të suportit financiar tek gratë e perzgjedhura, kudo që ato ndodhen në Shqipëri. Shpërndarja e suportit financiar të alokuara nga Organizata Ndërkombëtare e Punës u bë e mundur nga EasyPay nëpërmjet transfertave direkte në llogarinë e tyre elektronike, prej nga mund ta tërheqin në cdo kohë pranë agjentëve të autorizuar EasyPay në Shqipëri (+470 agjentë).

 

 

 

 

Shërbimi i transfertave në kohë reale të parave nëpërmjet celularit nga një biznes apo individ në një tjetër në të gjithë Shqipërinë, në kohë reale dhe me 0 komision për transfertë,  është shërbimi më i ri i zhvilluar nga EasyPay dhe mbështetur nga Risi Albania.

 

March 3, 2021
×
en_USEnglish