Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay pjesë e projektit Fuqizimi i Grave Kundër Covid

EasyPay është i lumtur që dha kontributin e saj nëpërmjet bashkëpunimit me Organizatën Ndërkombëtare të Punës në zbatim të projektit EWAC (Fuqizimi i Grave Kundër Covid-19) me një rëndësi dhe sensibilitet të vecantë, duke mundësuar shpërndarjen e suportit financiar për një listë të përzgjedhur me gra shqiptare nga Sektori i Fasonerisë, të cilat si pasojë e situatës së pandemisë Covid – 19 kanë mbetur të papuna.

 

Duke konsideruar faktin se në vendin tonë përqindja e tregut me pak ose aspak akses në shërbimet bankare është e lartë, për EasyPay ishte një kënaqësi të mundësojë një eksperiencë të thjeshtë për transferimin në kohë reale të fondeve të suportit financiar tek gratë e perzgjedhura, kudo që ato ndodhen në Shqipëri. Shpërndarja e suportit financiar të alokuara nga Organizata Ndërkombëtare e Punës u bë e mundur nga EasyPay nëpërmjet transfertave direkte në llogarinë e tyre elektronike, prej nga mund ta tërheqin në cdo kohë pranë agjentëve të autorizuar EasyPay në Shqipëri (+470 agjentë).

 

 

 

 

Shërbimi i transfertave në kohë reale të parave nëpërmjet celularit nga një biznes apo individ në një tjetër në të gjithë Shqipërinë, në kohë reale dhe me 0 komision për transfertë,  është shërbimi më i ri i zhvilluar nga EasyPay dhe mbështetur nga Risi Albania.

 

3 Mars, 2021
×
sqShqip