Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Follow us on:

Are you passionate about FinTech and you want to contribute to our blog?

Fill out the form and upload your article in word format.

Click here to upload your file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay – shitës ekskluziv online për biletat e koncertit “Hapësira e një ëndrre” nga Alban Skënderaj!

Nga dita e sotme, 22 Janar, EasyPay mundëson për të gjithë fansat dhe të interesuarit, shërbimin e shitjes së biletave online për koncertin e kengëtarit të mirënjohur Alban Skenderaj. EasyPay në bashkëpunim me Connext, ruan ekskluzivitetin për shitjen e biletave online për koncertin e shumëpritur “Hapësira e një ëndrre”.

Biletat mund të rezervohen online në faqen www.pentagram.al ku ndodhet informacion mbi çmimin e biletave. Në këtë faqe ju mund të zgjidhni platean, vendin se ku dëshironi të qëndroni dhe sa bileta do të blini. Opsionet që ju ofrohen janë tre:

  • Të kryeni rezervim bilete – Ju do të njoftoheni me sms apo e-mail se mund të tërhiqni biletën në çdo pikë EasyPay duke paraqitur kodin e rezervimit, dhe do të merrni nje link orientues për pikën më të afërt ku mund të kryeni pagesën.
  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.
  • Të paguani me kartë Visa – Nëse jeni kartëmbajtës Visa, mund të paguani direkt nga karta juaj.

 

Tashmë EasyPay me një eksperiencë në disa evente ku kemi mundësuar shitjen e biletave, presim bashkëpunime të tjera të suksesshme në të ardhmen.

January 22, 2018
×
en_USEnglish